Motormiddag

Robin Boltjes Organiseert elk jaar een motormiddag voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn. Deze middag Staat in het teken van Genieten en een beetje uit de dagelijks sleur.

Robin uit Scheemda oprichter van Robintimo Radio heeft zelf een beperking en heeft als kind regelmatig meegedaan aan toertochten. Nu hij wat ouder is wil hij het voor deze doelgroep iets terug doen. Samen met enkele twee lokale middenstanders kan hij het blijven Organiseren.

Laatste nieuws

Marathonuitzending met een oranje gloed.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, zittende mensen en binnen

Het was een zeer geslaagde marathonuitzending op Robintimo Radio, na een interview van Wiebe Kleinsma van Radio Noord begonnen ze Klok slag drie uur DJ Mattie en DJ Robintimo aan hun uitzending met hun lijfplaat Deep Purple. Daarop volgend vele bezoekers en verzoekjes, in de avond was het de beurt aan DJ Jody en Jan en Robintimo om een leuke uitzending van te maken. De tweede dag was het langste dag ooit hihi maar gelukkig werden we compleet verrast door TV Noord die binnen tien minuten alles erop had met de eindstand van maar liefst € 118,25. Iedereen heel erg bedankt en tot zaterdag 14 september.

Gerda

Ingrid

Hiddy

Afbeelding kan het volgende bevatten: auto en buiten

Geplaatst op: Dinsdag 30-04-2019

Op 27 april een marathonuitzending

Marathonuitzending

Zaterdag 27 april dan is het alweer zover het jaarlijkse marathonuitzending van DJ Robintimo op het welbekende radiostation van Nederland. Deze uitzending staat helemaal in het teken van de Motormiddag die elk jaar in Scheemda gehouden wordt voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn. Om deze fantastische middag te kunnen organiseren houd de oprichter van Robintimo Radio (Robin Boltjes) elk jaar een inzamelactie om zo de middag te kunnen organiseren, hij is al trots dat Jumbo Scheemda ook dit jaar van de partij is en natuurlijk zijn de motorvrienden ‘CS Riders’ erbij want zonder hun kan het niet doorgaan, en niet te vergeten zijn de piraten van “de pirates” ook met vlag en wimpel erbij.

Het bestuur kijkt al uit naar 14 september om alle kinderen te mogen begroeten en hun onvergetelijke middag te verzorgen, je kunt via www.robintimo.nl/motormiddag zich bij ons opgeven.

Mis niks van onze marathonuitzending en elk bedrag is welkom via www.robintimo.nl

Geplaatst op: Zaterdag 13-04-2019

Beste Motorvrienden

Bij deze wil ik u/jullie laten weten dat ik samen met mijn team van Robintimo Radio dat de motormiddag van 14 september wel door gaat. zoals u/jullie hebben vernomen is Linda van Kniphörntje er helaas per direct mee gestopt.Wat wij als bestuur erg jammer vinden. Maar wij zetten ons er voor 100% voor in om de kinderen een hele mooie en een fantastische middag te bezorgen.De glimlach van een kind betekent alles voor ons en daar doen wij het voor.

Hartelijke Groet
Het bestuur

Geplaatst op: Maandag 08-04-2019

Marathon uitzending


Op 27 en 28 april aanstaande houd DJ Robintimo een marathon uitzending op onze gloednieuwe website van Robintimo Radio, ben jij een aanstormende artiest en heb je een leuke jingle en/of album gemaakt? Kom dan langs in de studio om hierover te kletsen, en wie weet sta je straks wel live te zingen bij ons.
Deze marathon staat in het teken van de Motormiddag voor kinderen met een beperking en die langdurig ziek zijn die op zaterdag 14 september in Scheemda op onze welbekende plaats achter onze sponsor Jumbo Scheemda.
Wil je langs komen bij de uitzending stuur dan een mailtje naar radio (@) robintimo.nl en we zien elkaar tijdens de marathon?

Website: www.robintimo.nl

Geplaatst op: Zaterdag 06-April-2019

Opgave is vanaf nu mogelijk

Fill out my online form.

Geplaatst op: Dinsdag 01-Januari-2019