TUSSENSTAND:

 

€ 25,-

Motormiddag

donaties:

Antoinette tuinstra € 5,-

John Mooi wark € 5,-

Dj`s van Robintimo € 15,-

Tweede editie van de Motormiddag is een feit

Scheemda – Na een fantastische Motormiddag in Scheemda vorige jaar, hebben Robin Boltjes van Robintimo Radio en Linda van T' Kniphörntje weer de eerste lijntjes weer uit gezet om weer een te gekke motormiddag te organiseren voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn, er zijn geen leeftijden bij verbonden iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 15 september. Graag zouden we wel weten of je komt en uiteraard zijn broertjes en zusjes, vaders en moeders of opa’s en oma’s ook van harte welkom om een kijkje te nemen. Deze middag staat in teken van een glimlach van een kind, daar doen Robin, Linda en natuurlijk onze motorvrienden de CS-Riders ervoor.
Je kunt vanaf maandag 26 februari opgeven via de website:https://robintimo.nl/index.php/contact-formulier (naam, leeftijd en waar we eventueel rekening mee dienen te houden).
Deze middag wordt door middenstanders gesponsord, wij willen hen alvast bedanken voor de steun. Zit u te lezen en denk dat u hierin iets kan betekenen dan kunt u met ons in contact komen via bovenstaande website.

Graag tot de 15 september.