TUSSENSTAND:

 

€ 309,28

Bij € 200,- laat Fedde uit Duitsland zijn hoofd ook kaal scheren tijdens een speciale uitzending van DJ Robintimo op zaterdag 21-juli.

Tussenstand:

 

€ 155,-

Motormiddag

donaties:

Antoinette tuinstra € 5,-

John Mooi wark € 5,-

Dj`s van Robintimo € 15,-

Linda Slijfer € 5,-

FR Tonkes € 5,-

't Kniphorntje € 92,50

 Héleen en kornelis Dijkhuizen € 10,-

Tasjes verkoop € 6,18

Fam Nobbe € 5,-

Anoniem € 10,-

A. dittrich € 5,-

Loeffen € 5,-

TT van meel € 5,-

A. Meijer € 5,-

Johan Wess € 25,-

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-april-2018

SCHEEMDA – Robin Boltjes van Robintimo Radio houdt op zaterdag 15 september, samen met Linda van ‘t Kniphorntje, weer een motormiddag in Scheemda, bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die langdurig ziek zijn. Om geld in te zamelen zal deejay Robintimo in het weekend van 28 en 29 april 24 uur live radio maken.

De uitzending met onder andere zanger Robin Alberts en Krzysztof Groen, is live te volgen op www.robintimo.nl. Donateur worden of de actie steunen door middel van het kopen van een ‘shopper’ kan ook via deze site.

CR-Riders
Medewerking aan de motormiddag wordt verleend door de CS-Riders (Stichting Custodes Septentrionum). Dit is een stichting die motorrijders en trikes vertegenwoordigt ongeacht merk of type motor. De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen, die bijvoorbeeld in een moeilijke thuissituatie verkeren, kinderen die geen thuissituatie hebben, kinderen die even extra aandacht nodig hebben omdat ze erg gepest worden en daardoor in een sociaal isolement dreigen te vallen en kinderen die door een lichamelijke beperking dagelijkse zorgen hebben.

Ook Jumbo Scheemda werkt mee aan de motormiddag.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

26-februari-2018

Tweede editie van de Motormiddag is een feit

Scheemda – Na een fantastische Motormiddag in Scheemda vorige jaar, hebben Robin Boltjes van Robintimo Radio en Linda van T' Kniphörntje weer de eerste lijntjes weer uit gezet om weer een te gekke motormiddag te organiseren voor kinderen met een beperking of die langdurig ziek zijn, er zijn geen leeftijden bij verbonden iedereen is van harte welkom op zaterdagmiddag 15 september. Graag zouden we wel weten of je komt en uiteraard zijn broertjes en zusjes, vaders en moeders of opa’s en oma’s ook van harte welkom om een kijkje te nemen. Deze middag staat in teken van een glimlach van een kind, daar doen Robin, Linda en natuurlijk onze motorvrienden de CS-Riders ervoor.
Je kunt vanaf maandag 26 februari opgeven via de website:https://robintimo.nl/index.php/contact-formulier (naam, leeftijd en waar we eventueel rekening mee dienen te houden).
Deze middag wordt door middenstanders gesponsord, wij willen hen alvast bedanken voor de steun. Zit u te lezen en denk dat u hierin iets kan betekenen dan kunt u met ons in contact komen via bovenstaande website.

Graag tot de 15 september.