Afbeeldingsresultaat voor luister hier gif

Winamp, iTunes            Windows Media Player            QuickTime            Real Player
 

SP OLDAMBT TE GAST

foto van SP Oldambt.

In de aanloop van de Gemeenteraadsverkiezingen, dit keer Gerda Siks en Martin Viel van de SP Oldambt op bezoek.

De afgelopen 4 jaar heeft de SP ook geregeerd in de gemeente Oldambt.
We vroegen: Waar zijn ze het meest trots op.Ze zijn trots op het kind-pakket en daar waar mogelijk wordt uitgebreid.Ook zijn ze opgekomen voor de burgers bij het griezelpad, (het Griezelpad tussen de Grintweg en de Trekweg is door de buurt zelf aangelegd over gemeentegrond).En ze hebben zich ingezet tot het realiseren van een Menzis pakket.
Het Menzis pakket verzekerd het eigen risico met een inkomen van 130% van het bijstandsniveau. En het realiseren van een Bibliotheek in het toenmalige Asielopvang in Beerta.
Maar er is nog veel te doen in de Gemeente aldus SP.
Armoede bestrijding maar ook de infrastructuur in Scheemda is een heel belangrijk punt.Er wordt steeds meer gebouwd in Scheemda zoals woningen het nieuwe Ziekenhuis en de nieuwe Bredeschool. De aanvoer van auto's en Vrachtauto's en de verkeersveiligheid loopt langzaam vast.
Onze kinderen, huisdieren en huizen zijn in gevaar. Ook tussen de winkels Poststraat en de Aldi ligt geen enkel voetpad, je loopt letterlijk over straat.

De stand punten van de SP vond ik verhelderend en wens hun veel succes bij de verkiezingen. p.s Gerda en Martin, excuus dat we jullie niet hebben voorzien van koffie, stond namelijk een hele pot klaar....

Ingezonden door: Jan Kuipers
Geplaatst op 16-03-2018
PVDA OLDAMBT TE GAST

foto van Laura Broekhuizen.

Afgelopen maandag was er een bijzondere uitzending van Robintimo radio. De pvda was te gast. Lijsttrekker Laura Broekhuizen en Fred Greven kwamen langs en hadden ook verzoeknummers meegebracht. We hebben heerlijk geluisterd naar Sky on fire van de Handsome poets en naar Crazy on you van Heart Maar er waren natuurlijk pittige vragen voorbereid. We spraken over zorg en de kosten daarvan. Over meedoen, werken en vrijwilligerswerk. En over het verkeer. We hebben het over gezondheid en bewegen gehad en natuurlijk over het nieuwe ziekenhuis en de brede school. De bres school die komt er, zonder gas en aardbevingsbestendig. En dankzij actie van de PvdA word het verkeer in de gaten gehouden. Kinderen moeten immers veilig naar school kunnen.

Kortom het was een mooie uitzending, nu op naar 21 maart!
 
Ingezonden door: Laura Broekhuizen
Geplaatst op 28-02-2018